Skip to content

Herlig ferie

april 11, 2009

Ja, da var jeg kommet hjem fra Ragnhild og overnattingsparty fra onsdag. Som du kanskje har fått med deg (hvis du har fulgt litt med på bloggen min), så har Silje, Anna og meg altså overnattet hos Ragnhild siden hennes familie var vekke. Det har vært veldig koselig 🙂

Onsdag – 08.04.09

Meg og Silje ankom til tomt hus. Vi slengte oss ned i sofaen og bare chillet. Så på tv og var litt på pc’en. Etterhvert kom Anna også, og til slutt Ragnhild. Vi laget god pizza! Mens vi spiste så vi på Bare Bea, hehe. Tidig. Så lå vi alle fire i samme dobbeltseng (ingen sov så veldig godt den natten altså) og pratet til langt på natt. Koslig.

party1Silje er sykt kul med russegenser!

party2Fine Ragnhild

party3

party4

party5To søtinger

party6«Se, nå skal jeg late som at jeg sover!»

Torsdag – 09.04.09

Vi stod opp sånn midt på dagen (nesten), laget oss frokost og så på Cheetah Girls – One World på Disney Channel. Etter på fyrte vi på med Dagfinn Lyngbø – Ka e vitsen?. Morro, morro. Så bar det bort til Anna, for der var det nemlig god middag: lammelår. Etter maten spilte vi rummy og koste oss.

picnik-collage5

picnik-collage2

party7Vi fikk is med blåbær. Dette likte Anna veldig godt.

På kvelden var det bare meg og Silje som var hjemme. Anna sov hjemme hos seg selv i og med at hun skulle reise til Stord neste morgen, og Ragnhild var ute. Meg og Silje så først film «Marley and Me», så tok vi med oss pc’en ned og la oss på stuegulvet. Der prøvde vi å finne ut en til film vi kunne se, men vi kom ikke fram til noe, så vi hørte heller på gammel musikk og sang. Hehe, det tok av ass. Vi hørte på sanger som Rachel Stevens – Sweet Dreams, Aqua sanger, Lene Marlin og mange flere. Haha. Kooos.

picnik-collage3

Fredag – 10.04.09

party8

Litt utpå dagen kom fetteren til Silje med bil som Silje skulle låne. Vi kjørte han hjem igjen, ut på Sotra. På veien tilbake gikk vi på McDonalds. Yummy. Når vi kom heim att så vi Moulin Rouge. Mens vi så den kom det folk: Jonna, Eivind, Anna og Julie.

moulin-rouge-0004

party9

cimg2438Seriøse ungdommer

picnik-collage4

Etter filmen tenkte vi at vi skulle være litt sosiale i steden for å bare se på tv/film. Så vi lekte en lek. Sånn at alle blir en person hver, og så skal en gjette hvem man er. Veldig artlig 😉

cimg2455

picnik-collage8

cimg2463

picnik-collage6

Det har vært kjempekjekt! Håper alle andre har er like bra ferie.

God påske 🙂

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: